Skip to content

Osallistu

Kurssit ja harrastustoiminta

Nuorten luova taidetoiminta -ryhmä

Kerran viikossa helmi-huhtikuun ajan
Pohjoinen Hesperiankatu 15, Helsinki.

10 kertaa, 260€

Ryhmässä yhdistetään taideterapiakertoja sekä itseilmaisullista ja taiteellista työskentelyä. Teemme ryhmässä yhdessä taidetta kirjoittaen, musisoiden, liikkuen. Osallistujina erilaisia nuoria ihmisiä erilaisista lähtökohdista, kaikki omina itseinään, juuri sellaisina kuin ovat. Aidosti läsnä olemalla ja taiteen kautta perehdymme mieltä askarruttaviin asioihin ja tuemme taideterapian ja vertaistuen kautta jokaisen oman identiteetin rakentumista.

Ohjaajina näyttelijä-käsikirjoittaja-ohjaaja sekä nuorten erityisohjaaja ja sosiodraamaohjaaja Birgit Tapaninen, kuvataideterapeutti Desiree Baltzar sekä puhe- ja draamataidepedagogi Sara Ritala.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Ryhmän kokoontumispäivä päätetään lähempänä. Se tulee olemaan yksi ilta viikossa, noin 2 tunnin ajan. Ensimmäinen kokoontumiskerta on helmikuun alussa ja viimeinen huhtikuun loppupuolella. Talvilomalla vko 8 tai pyhinä emme kokoonnu.

Voit tässä tehdä alustavan ilmoittautumisen ryhmään. Olemme yhteydessä ja pyydämme vahvistamaan ilmoittautumisen, kun kokoontumisaika on päätetty.